.ett år igår


Igår firade vi månadens tredje födelsedag, lillans 1-årsdag! Vi hade ballonger, paket och tårta. A öppnade sina paket med hjälp av föräldrar och storebror. Hon fick en bok med luckor och ljudknappar, en leksakstelefon, en tusenfoting med ljudknappar, badleksaker och ett knoppussel. Tusenfotingen var populärast. K älskade telefonen och lillan fick knappt ha den. Inte lätt att förstå att bara hon fick paket. Fast han fick en chokladkaka som liten muta.

A får en ny tand igen, ännu en kindtand, nu nere till vänster.

Jag köpte en fotoskrivare i förrgår. Helnöjd! Billig, 990 kr och då ingick färgpatroner. Den skriver ut kort med superkvalité. Det var en jättebra säljare på elgiganten med, som rekommenderade den trots att de hade en massa dyrare. Men han sa att de dyra oftast är så dyra pga många funktioner, och att denna (canon iP4300) är den som har absolut bäst kvalité- och det har den! Man ser ingen skillnad mot de jag tidigare framkallat i fotoaffärer. Så den är väl värd sitt pris! Köpte fotopapper, 100 st för 89 kr, billigt det med. Tydligen kostar korten man skriver ut ca 1,50 kr/st.

K gör framsteg på pottan. Igår hände en halv olycka, precis efter paketöppningen som tur var! Men det var den enda olyckan på flera dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0