.hejdå facebook


Nu la jag ner facebook. Det var bara en tidsfråga. Varje gång jag loggat in har jag tänkt att "nuuu tar jag bort den" men inte riktigt tagit mig för.
Det var roligt i början, typ första och andra dagen. När jag kollade in sidan och hittade roliga applikationer och sådant. Till vilken nytta? De låg bara där. Jag pratade inte med någon. Systrar, vi får ses på andra sidor! Facebook är till för sociala varelser och jag är mer av ensamvargstypen.

Kommentarer
Postat av: tiny

haha. tråkis. (: jag undrade vart du tagit vägen. q:

2007-10-03 @ 14:08:33
URL: http://tinys.blogg.se
Postat av: Denice

Haha... tur att jag fortfarande av ren vana går in både här och på familjeliv. Facebook är mycket "den som har mest vänner på sin lista vinner" tyvärr, men huvudsaken är ju ändå att vi har kontakt. tack för internet!!!

2007-10-06 @ 00:35:12
Postat av: Xlii

Anledningen att jag tröttnade var att det inte hände någonting där. Alla utom 1 på vänner-listan hade jag ju kontakt med på andra sidor. Och alla jag känner nu jag skickade förfrågningar till har inte kommit dit, och alla från "förr" jag sökte efter fanns inte där. Så då kändes det lite meningslöst. Skulle vi inte ses på andra sidor har vi ju alltid mailen :)

2007-10-06 @ 11:53:51
URL: http://xlii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0