.i väntan på möbler


Denna månaden har varit en riktig shoppingmånad. Och vi har mer kvar att köpa!

Först var vi i Ullared. Där blev det mest till barnen. Jag köpte tre filmer, Finding Neverland, Narnia och Bröderna Grimm. P köpte en Children of Bodom-dvd. Lite i klädväg, jag tre bh:ar och P ett par jeans.
Sen blev det barnens födelsedagspresenter och så massa kläder till dem.
K´s garderob är väldigt mörk, så jag ville ha glada färger till honom. Tyvärr fanns det knappt några kläder alls till pojkar. Så tillslut blev det en röd-och-vitrandig långärmad, en röd kortärmad, ett par gröna byxor och en grågrön tröja med döskalle och fem par strumpor. A fick 8 bodys, 3 i strl 80 och 5 i strl 86, jättestora för henne, men bra att växa i. Sen fick hon en gul tröja och en vit med döskallar på, och två par byxor. K fick en vinteroverall också. Och så lite strumpor till A.
Sen blev det lite småsaker också, och vi gick ut med vagnen full men bara 2500 kr fattigare.

Igår var det ikeas tur att bli hedrade av vårt besök.
Vi köpte en ny bokhylla,  en expedit i svartbrunt 185*185 som vi spanat in så länge. En ny hatthylla i smide istället för den fula standarden som tllhör lägenheten. En ny tv-bänk helt oplanerat. En ny golvlampa till vardagsrummet. Fyra lådor till dvd-filmer. 6 mappar till tidningar. En matlåda till P.

Tog det med hemleverans, och de kommer någon gång mit på dagen. Vad fint vi ska få det!

Idag ska vi ringa och kolla om pianot är kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0